NIEUWS

 

Tijd voor uitbreiding bij Knoop Holding BV

Knoop Holding BV is aan het groeien waardoor het bedrijf heeft besloten om het terrein uit te breiden.

Knoop Holding BV heeft nu een kantoor, (van waaruit Waterking, Knoop Baggerwerken en Knoop Machinery worden aangestuurd) een werkplaats, een buitenterrein waar bagger en amfibisch materieel en materiaal wordt opgeslagen.

Het werk is in volle gang en de kraanmachinisten van het bedrijf voeren voorbereidend werk uit.

Met de tijd zal er een nieuwe werkplaats en een testlocatie verschijnen. Op deze testlocatie zullen de machines worden getest op prestatie, efficiëntie en veiligheid. Het voordeel van testen op eigen terrein is dat de machines gelijk aangepast kunnen worden wanneer dit nodig is met alle benodigdheden binnen handbereik.
waterking amphibious equipment

waterking amphibious equipment

 


 

Training Hongarij amfibische graafmachine Waterking (Feb 2017)

Aan het einde van vorig jaar heeft Waterking een WK 220 NG-5 verkocht aan een Hongaarse klant. De machine is voorzien van een doppomp van DAMEN. De pomp wordt direct aangedreven door een op maat gemaakte powerpack.

Waterking hecht veel waarde aan goede service. Daarom bieden we de mogelijkheid om training op locatie te krijgen. Onze machinist en onze all-round monteur vliegen deze maand naar Hongarije. Ze zullen daar de klant informeren over de mogelijkheden van de WK 220 NG-5. Tijdens de training komen de volgende punten aan bod: op- en afbouw amfibische graafmachine, specifieke werkinstructies en het onderhoud van de machine.

 

D80B1959bewerkt

 


 

Bedrijfsbezoek (Feb 2017)

Waterking heeft de afgelopen maand twee bedrijfsbezoeken gehad. Een van de bedrijfsbezoeken werd georganiseerd door de Rabobank. Twintig ondernemers van verschillende bedrijven kwamen langs bij in Tynaarlo. Na een gezamenlijk dinner, is een presentatie gehouden over de geschiedenis van Knoop Holding en de bedrijfsstructuur van Waterking, Knoop Baggerwerken en Knoop Machinery. Daarna zijn we naar de werkplaats van Waterking gegaan en is het productieproces uitgelegd van een amfibische graafmachine.

Het tweede bedrijfsbezoek werd georganiseerd door onze Turkse dealer. Verschillende geïnteresseerde ondernemers uit Turkije werden uitgenodigd. De dag werd gestart met een bedrijfspresentatie. Daarna is er een rondleiding in de werkplaats gegeven waar verschillende producten werden getoond. De dag werd afgesloten bij het Zuidlaardermeer waar twee amfibische graafmachines wat Waterking aan het werk waren.

 

 

D80B9297bewerkt

 


 

Coaching in Duitsland (Nov 2016)

Een amfibische graafmachine besturen vergt specifieke kennis. Onze all-round monteur en machinist vlogen daarom over naar Duitsland waar we recent een WK 220 NG-3 verkocht hebben aan een Duits bouwbedrijf. De amfibische graafmachine is voorzien van zijpontons. De verkoop was in samenwerking met een Duitse Caterpillar dealer.

Onze monteur en machinist hebben de operationeel uitvoerder in Duitsland gecoacht. Hij heeft onder andere instructies gekregen over de montage en demontage van de machine, het onderhoud en de mogelijkheden van de amfibische graafmachine.

 

D80B1924bewerkt

 

 


 

Veldbezoek Zuidlaardermeer (Nov 2016)

Twee dagen geleden hebben we een veldbezoek gedaan bij het Zuidlaardermeer. Bij het Zuidlaardermeer wordt een project uitgevoerd door Knoop Baggerwerken met meerdere amfibische machines van Waterking. Een mooie gelegenheid voor mij als grafisch vormgever/fotograaf om wat beelden te schieten.

Het veldbezoek werd een waar avontuur. Regen, stevige wind en zon gingen daarbij gepaard. Zowel per boot als lopend werd het gebied Zuidlaardermeer verkent. En wanneer je dan volledig uitgerust en voorbereid bent als fotograaf, kan het toch nog gebeuren dat je twee sterke mannen nodig hebt om je naar de overkant te dragen.

Al met al een avontuurlijk bezoek waarbij het goede werk van Waterking’s amfibische machines aanschouwd mocht worden. En dat in een prachtig natuurgebied als het Zuidlaardermeer.

 

IMG_5408

error: Content is protected !!