VERHUUR
Verhuur

Zowel het amfibische materieel als het baggermaterieel van Waterking is voor verhuur beschikbaar. De verhuur wordt geregeld door Knoop Baggerwerken. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan horen we graag voor wat voor soort werkzaamheden u een product of machine nodig heeft.

Op basis daarvan kunnen we een advies geven, kijken we welke machine het beste bij de werkzaamheden past en welke beschikbaar is. Daarop volgt een aanbieding. Zodra die akkoord is, maken we een verhuurovereenkomst. U kunt de volgende producten bij ons huren:

Amfibische graafmachine

De amfibische graafmachine is te huur in verschillende types van 7 – 32 ton klasse. De machines zijn geschikt voor diverse soorten werkzaamheden op slecht draagkrachtige bodems, zoals moerassen, baggerdepots, vijvers en delta’s. De machines worden jaarlijks gekeurd en voldoen aan de strengste veiligheids- en milieueisen. De amfibische graafmachines worden alleen inclusief machinist verhuurd. Onze machinisten zijn in het bezit van het basis veiligheidscertificaat (VCA basis).

Tussenstation

De pomp is in een geïsoleerde en geluid gedempte container geplaatst. Het tussenstation zorgt ervoor dat het te verpompen materiaal over een langere afstand verpompt kan worden zonder te veel capaciteit verlies. Het tussenstation kan zowel op het land als op het water (op 4 koppelpontons) geplaatst worden.

HDPE Leidingen

Door de HDPE leidingen kan grond, slip en zand verpompt worden. We verhuren de volgende leidingen: Persleiding (gladde buis) en persleiding inclusief flenzen en kragen.

Duw- en sleepboten

Met duw- en sleepboten kunnen onder andere beunbakken en koppelpontons vervoerd worden. De sleper wordt inclusief machinist verhuurd. Ook hebben we diverse aluminium werkboten, met een buitenboordmotor van 10-40 pk, beschikbaar.

 

Alles is per vrachtwagen te vervoeren. Mocht u interesse hebben of graag wat meer informatie willen, neem dan gerust contact op met de verhuurafdeling van Knoop Baggerwerken (0592-559385 of info@knoopdredging.nl).

Website Knoop Baggerwerken

 

MENU
error: Content is protected !!